Bemærkninger til regnskab 2019/2020 fra Johnny er følgende:


Overskuddet kan tilskrives mindst tre årsager. Vi fik flere medlemmer end vi havde turdet håbe, vi har ingen udgifter til generalforsamlingen og vinsmagningen, vi har færre udgifter til præmier grundet færre turneringsdage inkl. turneringsdage med efterfølgende spisning eller kaffe og wienerbrød. Vi har et lavt udgiftsniveau og "tilbagebetalte" , i form af præmier og opsparet overskud 80% af kontingentbetalingen i den nyligt overståede sæson.

 

Vi går ind i et jubilæumsår og vi er nu stillet således, at vi kan disponere vores vinpræmier uden at tage hensyn til antal tilmeldte og betaling for næste sæson, som nu sker via Golfbox. Det var et af målene med kontingentstigningen. 

Som vi ser det, med den usikkerhed Corona medfører vil næste sæson slutte med et beskedent overskud  forudsat 165 medlemmer. 


Nedenfor ses det reviderede regnskab


Vi  beder medlemmer, som måtte have spørgsmål eller kommentarer til formandens beretning eller til regnskabet om at skrive til os på ggksenior@gmail.com.

Jeres henvendelser vil så blive behandlet og besvaret af bestyrelsen og svar af generel interesse vil blive lagt ud på hjemmesiden.