Denne side rummer information og nyheder.  Der kan forekomme meddelelser fra bestyrelsen eller særskilte informationer til Seniorklubbens medlemmer. Spilresultater ses via siden "Resultater"

Skriv eventuelt til bestyrelsen på ggksenior@gmail.com  Vi tager løbende stilling til det, vi modtager. I din mail beder vi dig angive Emne, så kan vi lettere fordele til den, som skal behandle din mail.


Vi har fået en invitation til at spille over flere dage på Rømø næste sæson (15.-18. juni 2021). 


Turen er fuldtegnet. Kun ved afbud kan der ske nye tilmeldinger.

Der er stadig pladser ,og det bliver efter først til mølle princippet, de bliver fordelt.

Turen koster 2700 kr pr person. Man bor i hytter til 4 personer og prisen inkluderer middagsmad og underholdning bl.a. ved Lis Sørensen. Der er 4 runder golf, hvoraf den 1. er en prøverunde.

Det vil selvfølgelig være en fordel, hvis man kan tilmelde 4 personer, som vil bo sammen.

Andreas Hartø er arrangør og der kan læses mere om turen på www.vielskergolf.dk

Det er Berit og Inge der står for turen fra vores side og send dem en mail, hvis der er interesse. Svar snarest.

Berit Høilund: beh.hoilund@gmail.com

Inge Mærsk: inge.maersk@gmail.com


Derudover har vores nye udvalg (Janne Aare, Bjarne Kristiansen og Bjørn Christiansen) besluttet at vi p.gr.a. coronaen springer Sverige over i år og de arrangerer en tur til Odsherreds Golfklub. Vi bor på Hotel HøjbySø. Turen finder sted 18.-19. august 2021.

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Vi har afholdt vores 1. bestyrelsesmøde med den nye bestyrelse. Vi har konstituerede os således:

Formand Svend Gottlieb

Næstformand og kasserer Johnny Wibe Folkmann

Turneringsansvarlige Lotte Frithioff Eriksen, Pia Petersen

Resultat- og scoreansvarlige Ulf Torben Meyer, Svend Mortensen

Hjemmesideansvarlige Ann Mikkelsen, Svend Mortensen

Sekretær og altmuligkvinde Berit Høilund


Bestyrelsen vedtog, at vi i den kommende sæson ændrer på rækkerne, således at vi slår herrer og damer sammen. Vi har så en A- og en B-række som deles op i dem, som spiller 9 huller og dem som spiller 18 huller. Der bliver det samme antal præmier som tidligere.


Samtidig ændrer vi det sådan, at man tilmelder sig til hver onsdagsturnering og får en starttid. Årsagen er dels at vi kan få så mange tilmeldinger, at vi er nødt til at optimere antallet af spillere pr. tid, dels at det er de færreste, der vil spille 9 huller på bagni, dels at vi p.gr.a. coronaen fortsat ikke må være samlet flere end højst nødvendigt og sidst men ikke mindst fordeles spillerne via golfbox og vi optimerer det sociale, som er klubbens adelsmærke.


Da vi fortsat gerne vil have startere, vil jeg opfordre alle, der kunne have lyst til det om at sende en mail til Lotte.


Vi regner med at starte op omkring 1. april og vi laver en turneringsplan, hvor vi håber, at coronaen ikke spænder ben for os, men det betyder også, at ændringer kan forekomme.

Der bliver som vanligt udeturneringer i Kongegolfklubberne Asserbo, Fredensborg og Hornbæk.


Og så gør vi lige opmærksom på, at tilmelding til sæson 2021 nu er åben. Der betales kontingent via Golfbox. Se siden Indmeldelse for detaljer.