2-4

Information og Nyheder

GGK Seniorklubben

Denne side rummer information og nyheder.  Der kan forekomme meddelelser fra bestyrelsen eller særskilte informationer til Seniorklubbens medlemmer. Spilresultater ses via siden "Resultater"

Skriv eventuelt til bestyrelsen på ggksenior@gmail.com  Vi tager løbende stilling til det, vi modtager. I din mail beder vi dig angive Emne, så kan vi lettere fordele til den, som skal behandle din mail.


Onsdag den 23.sept. Er den super spændende sidste match om Seniormesterskaberne, hvor der er få point, som skiller i toppen. Ulf vil få sekunder efter at scoreindtastningerne slutter kunne fastslå, hvem der bliver årets seniormestre hos damer hhv. herrer.


Onsdag den 30. sept. havde vi planlagt Efterårsturneringen. DEN FLYTTES TIL 14. okt.. Så onsdag 30.sept. er en almindelig Stableford 18/9 hullers turnering.


Se alle dagene og detaljer om tilmelding på siden: Turneringsprogram.

Den 16. september var vores HiddenHole dag. (se beskrivelsen af Stableford for forklaring på HiddenHole).  Fra Johnny har vi modtaget følgende lille historie, som også kan give stof til eftertanke med hensyn til regler for at slå til den forkerte bold:


"Under vores spil i dag oplevede vi, at Theis' bold ved hul 9 lander til venstre for greenen. Theis går over for at slå til sin bold. Til vores store forundring går bolden i stumper og stykker ved slaget. Det viste sig at være en hvid champignon, Theis havde slået til. Den rigtige bold lå 5 meter væk.  Ulf mente, at Theis måske skulle have haft 2 strafslag for at slå til den forkerte bold. Vi fik os et godt grin."