Denne side rummer information og nyheder.  Der kan forekomme meddelelser fra bestyrelsen eller særskilte informationer til Seniorklubbens medlemmer. Spilresultater ses via siden "Resultater"

Skriv eventuelt til bestyrelsen på mail.  Vi tager løbende stilling til det, vi modtager.


Vi har konstitueret os således:

Formand Svend Gottlieb

Næstformand og kasserer Johnny Wibe Folkmann

Turneringsansvarlige Lotte Frithioff Eriksen, Pia Petersen

Resultat- og scoreansvarlige Ulf Torben Meyer, Svend Mortensen

Hjemmesideansvarlige Ann Mikkelsen, Svend Mortensen

Sekretær og altmuligkvinde Berit Høilund


Bestyrelsen vedtog, at vi i den kommende sæson ændrer på rækkerne, således at vi slår A-rækken og B-rækken sammen, men opdeler i herrer og damer. Der deles op i dem, som spiller 9 huller og dem som spiller 18 huller. Der bliver det samme antal præmier som tidligere.


Man tilmelder sig til hver onsdagsturnering og får en starttid. Årsagen er dels at vi kan få så mange tilmeldinger, at vi er nødt til at optimere antallet af spillere pr. tid, dels at det er de færreste, der vil spille 9 huller på bagni, dels at vi p.gr.a. coronaen fortsat ikke må være samlet flere end højst nødvendigt og sidst men ikke mindst fordeles spillerne via golfbox og vi optimerer det sociale, som er klubbens adelsmærke.


Vi regner med at starte op omkring 1. april og vi laver en turneringsplan, hvor vi håber, at coronaen ikke spænder ben for os, men det betyder også, at ændringer kan forekomme.

Der bliver som vanligt udeturneringer i Kongegolfklubberne Asserbo, Fredensborg og Hornbæk.


Og så gør vi lige opmærksom på, at tilmelding til sæson 2022 nu er åben. Der betales kontingent via Golfbox. Se siden Indmeldelse for detaljer.