Jokere er en konkurrence i konkurrencen for at flere har mulighed for at vinde en præmie. Jokeren kan både drille og please på en uforudselig måde. Det kan handle om få eller mange stablefordpoint på få eller flere huller. Præmierne er tilsvarende uforudselig. Du kan ikke regne det ud, men du kan være heldig den dag.


Jokeren kan eksempelvis være : "Den spiller vinder, som har brugt færrest slag tilsammen på par 3 hullerne på forni - eller for spillere, som kun spiller bagni: færrest slag tilsammen på par 3 hullerne på bagni"


Der udloddes kun præmie til 2 joker-vindere på en dag. Hvis flere end 2 vinder jokeren, finder vi de 2 præmiemodtagere ved lodtrækning.


Joker er i spil på de af vores spilledage, hvor vi spiller om seniormesterskaberne.


Det gælder generelt at du ikke kan være i præmierækken i turneringen og samtidig vinde en Joker. Du kan dog godt vinde en Joker og en Birdiebold i samme turnering.

Forudsætningen for at deltage er at spilleren har gennemført alle huller han / hun er tilmeldt og har startet på, på Forni eller Bagni. For 18 hullers spillere skal alle 18 huller være gennemført, også hvis Jokeren alene drejer sig om Forni eller Bagni. En spiller kan altså ikke droppe ud efter 9 huller og deltage i Jokeren hvis man er tilmeldt og har startet på 18 huller. Hvis du spiller 18 huller deltager du kun i Jokeren på Forni.