2-2

GGK Seniorklubben

Aktiviteter

Normalt spiller vi Stableford runder med start onsdag formiddag. 


Tilmelding sker senest mandag morgen kl 08:00 før onsdagen, hvor du vil spille. Du går i Golfbox under Lokalturnering. Her tilmelder du dig kommende onsdags Seniorturnering.


Oftest spiller i individuelle Stableford runder, hvor du bare skal møde op mellem kl 08:00 og kl 10:45 for at blive sendt ud sammen med andre spillere ("Kom-Bare" dag).  I andre tilfælde reserverer du starttid samme onsdag (også i Golfbox under Tidsbestilling), hvor du skal tilmelde dig til spil med starttid mellem kl. 08.00 og 12:00.   Se, om det er en Kom-Bare dag eller en Golfbox tilmeldingsdag på Turneringsplanen.


Efter afslutning af spillet om onsdagen, skal du og dine medspillere indrapportere Jeres score via det link, som man hver for sig har fået i en mail om turneringen. Desværre giver turneringsmodulet ikke mulighed for samtidig indrapportering af scores til regulering af handicap. Der må du efterfølgende ind på Golfbox og indrapportere din score under menupunktet "Indberetning af score". Tag evt. et billede af dit scorekort med hjem til det formål.

 

Medlemmerne opdeles efter handicap i 2 næsten lige store rækker A; B. Handicapgrænsen fastlægges inden sæsonstart.

A-række Damer op til og med 28,9, B-række Damer 29,0 og derover.    A-række Herrer op til og med 24,9, B-række Herrer 25,0 og derover.  

Når Corona begrænsningerne er overstået kan vi afholde vor præmieuddeling.  


I løbet af sæsonen er der special turneringer, hvor der indgår forplejning med en drink. Af disse turneringer vil det fremgå ved tilmelding i Golfbox hvordan og hvor meget der skal betales for turneringsfee og maden.


Der vil også i løbet af sæsonen blive arrangeret spil for medlemmer af Kongegolf på en af de andre 3 baner (Asserbo, Hornbæk, Fredensborg). Alle medlemmer af Seniorklubben kan deltage. Er du medlem af Kongegolf er det gratis og øvrige medlemmer skal betale greenfee.


Du kan orientere dig om planerne for de kommende onsdage i vores Turneringsprogram.

Ved specielle turneringer vil Turneringsledelsen orientere om Tilmelding og andre særlige emner såsom Turneringsform mv.