Normalt spiller vi Stableford runder med start onsdag formiddag. 


Tilmelding sker senest søndag kl 20:00 før onsdagen, hvor du vil spille. Du går i Golfbox under Lokalturnering. Her tilmelder du dig kommende onsdags Seniorturnering.


Efter afslutning af spillet om onsdagen, skal du og dine medspillere indrapportere Jeres score via det link, som man hver for sig har fået i en mail om turneringen.Når du har indtastet din score på appen efter dagens spil, behøver du ikke gøre mere. Systemet og en af de turneringsansvarlige vil sørge for at alt bliver indberettet i golfboxsåledes at handicap til stadighed vil være opdateret. Det er vigtigt at både 18 hullers spil og 9 hullers spil bliver indberettet.

Dit scorekort skal være korreekt udfyldt og med underskrift af din markør og afleveres enten i vores chatol i mellemgangen (i sprækken) eller til en af de turneringsansvarlige. Hvis du ønsker at indrapportere din score via appen hjemmefra, kan du tage  et billede af scorekortet og så foretage  din indtastning hjemme.

Scorekortet skal være afleveret  samme dag for at komme i betragtning til den kommende præmieuddeling.

Ligeså skal din scoreindtastning samme dag som spillet har fundet sted.

Har du problemer og ønsker hjælp, er vi i bestyrelsen meget gerne behjælpelige.

 

Som beskrevet  i informationsafsnittet, vil rækkerne blive ændret til både at være med dame og herrer for 18 og 9 hullers spil. A-rækken vil være herrer med op til hcp 26 incl. og for damernes vedkommende op til 29 incl. I B-rækken, er det for herrer fra hcp 26,1 og for damernes vedkommende  fra hcp 29,1 - Dog skal det bemærkes, at har man et hcp hvor spillerhandicappet ( tildelte slag) er højere end 48, vil man blive sat til spillerhandicap 48.


Når Corona begrænsningerne er overstået kan vi afholde vor præmieuddeling.  


I løbet af sæsonen er der special turneringer, hvor der indgår forplejning med en drink. Af disse turneringer vil det fremgå ved tilmelding i Golfbox hvordan og hvor meget der skal betales for turneringsfee og maden.


Der vil også i løbet af sæsonen blive arrangeret spil for medlemmer af Kongegolf på en af de andre 3 baner (Asserbo, Hornbæk, Fredensborg). Alle medlemmer af Seniorklubben kan deltage. Er du medlem af Kongegolf er det gratis og øvrige medlemmer skal betale greenfee.


Du kan orientere dig om planerne for de kommende onsdage i vores Turneringsprogram.

Ved specielle turneringer vil Turneringsledelsen orientere om Tilmelding og andre særlige emner såsom Turneringsform mv.